Professionals de l'ofici


El més antic dels oficis no sempre s’exerceix en carrers foscos o en prostíbuls solitaris de carretera. No cal visitar un bordell per veure professionals experts en l’art de la submissió. Dia rere dia, els valencians, podem veure figures nodrides amb un argumentari fal·laç, partidari i partidista exhibir l’esmentada pràctica amatòria per a delit del client. No tracten de dissimular-la, tot el contrari, l’ostenten amb vehemència, la qual cosa els porta a la llepada constant, a la genuflexió gojosa, matí, vesprada i nit.

Per a estos professionals el codi deontològic és una peça de roba molesta, sobretot quan arriba la nit i la cosa se’n va de mare. I l’orgia es converteix en una bacanal cantata, Libérate- cantava Rafael Conde el Titi, i la tergiversació de la realitat porta a l’orgasmus infinitus per a plaer del populatxo.

I l’èxtasi final arriba quan la satisfacció, pel treball ben fet, regalima gola avall i la degradació informativa es perpetua inexorablement en el temps, mentre la factura del servei la paguen amb els nostres diners. Què vos passa valencians?- cantaria Paco Muñoz.