De pensions va el tema


El govern de ZP s'ha clavat, de nou, en un bon fangar. Quan l'Espanya de la Champions Ligue està en promoció de descens a tercera regional se'ns planteja, des de les altes esferes dirigents, l'etern problema de la piràmide poblacional en les societats desenvolupades, o post revolució industrial, i la repercussió d'esta sobre les pensions. El govern pressionat per les instàncies internacionals i per la premsa econòmica britànica a decidit enfangar-se un poc més. I això que el barral és d'una consideració més que excessiva, només cal anar a les últimes dades de l' EPA ( Enquesta de Població Activa) del quart trimestre del 2009 per constatar l'evidència:
El nombre de parats a l’Estat se situa en 4.326.500, esta xifra és deguda a un increment del nombre d’aturats en 203.200 persones més que el trimestre anterior. En un any el nombre d’aturats s’ha incrementat en 1.118.600. El nombre d’assalariats en l’últim any a disminuït en 815.500 dels quals, 668.000 tenien contracte temporal.
Quan el grau important de lesions és més que notori s'encaboten en traurer al camp un altre lesionat, i la pregunta és simple, és este el millor moment?. La realitat innegable d'una crisi més que financera ens portaria a afirmar que no. Que seria millor obrir la caixa de pandora de les pensions en un moment més fructífer econòmicament parlant i solucionar d'una tacada un problema endèmic de les societat madures, on la baixa natalitat, fa que se tinguen que buscar noves formes de finançament de la vellesa. Però si estan disposats a jugar, coixejant i lesionats, podrien començar per ells:
Reglament de pensions parlamentaries (14/07/2006).La pensió d'un diputat en les corts espanyoles:
      • 7 anys de parlamentari cobrara un 80% de la pensió.
      • De 9 a 11 anys de parlamentari cobra un 90% de la pensió.
      • Més de 11 anys de parlamentari cobra el 100 % de la pensió.
         I això només és un exemple del congrés dels diputats, queden per analitzar els demés parlaments autonòmics, governs i altres instàncies burocràtiques espanyoles.

        

2 comentaris:

Núria ha dit...

Començar per ells mateixos? seria la primera vegada i no crec que tinguem el plaer de veure una cosa així!

Eva ha dit...

Pensions? Per alguns seria una paraula nova....
Salut!!!