Debat, twitter i genuflexió


Guanya el Barça la Supercopa d'Europa i es munta la de Déu i els Apòstols perquè una bandera independentista catalana es cola ( amb intenció o sense) en l'esquena de l'últim fitxatge del barça. Això, podria sorprendre al que ara escriu si aquesta bandera fos la del País dels Cocòlits però tractant-se d'un jugador català, manda güevos -Trillo dixit-, no pogués enarborar o ( en aquest cas) esquenar la banderola.
Que si, que l’aficionat del barça també és de tots els colors, que fins i tot diuen que  Extremadura és culé, però això és problema d’ells ( esborrar-se d’un equip de futbol és fàcil, altra cosa és apostatar).  Esclaten les xarxes socials, la gent comença a piolar, conformitats o no conformitats ( les segones comporten males digestions)El to de les no conformitats s’eleva, i la representant de l’Espanya casposa diu que faria amb el Fàbregas:

I a la fi, l’aigua se n’ix de la cassola, quan un estudiante de bachillerato, español y del Real Madrid. Amante del fútbol  y del deporte en general. Gran deportista y mejor persona envia un twitt al Cesc Fàbregas: ( agarra’t que ve corba): ( ho comprovem en aquest RT)

I #cescmuerte arriba a ser Trending topic, nom que reben les paraules o frases més utilitzades en un moment concret en Twitter. I la gent RT (retwitteja) indignada, Lamentable!!

I la gent segueix donant la seva opinió piolant de continu: 
I el Fàbregas a les 12 i poc ja demanava perdó ( molt abans de quasi totes les piolades): 

 I quan el sol ja fa estona que ha despuntat a trenc d’alba algú es pregunta: