Puta nit valenciana


S'ha posat de moda parlar de l'oratge però segur que, com quasi totes les modes, també serà passatgera. Les pàgines del meteosat pul·lulen a dalt del rànquing de les més visitades i hom acaba preguntant-se, què s'haurà fet de Maldonado i Montesdeoca.

Amb l'onada siberiana ha retornat als carrers aquell costum de voltants de segle XX quan les butxaques servien per dur les mans. S'estableix una relació proporcional entre tactibilitat, sensibilitat i baixada de temperatures, no hi ha viu que escriga un WhatsApp amb este fred que pela. Però no sols això, al metro es pot comprovar com ha disminuït la velocitat de transició dels usuaris en recórrer la distància que hi ha entre l'andana i l'eixida al carrer. Canvis d'hàbits amb abric, gorro i bufanda.

Però deixant de banda la ciència del Molina, del Picó i companyia esta setmana hem conegut que hi haurà canvis educatius. El ministro de educación anuncia la substitució de Educación para la Ciudadanía per Educación Cívica y Constitucional, amb els arguments, en versió original: Proponemos una asignatura cuyo temario esté libre de cuestiones controvertidas y susceptibles de adoctrinamiento ideológico. ¿ Adoctrinament ideològic?, ¡¡ Arriba España!! coño. El bunker barraqueta espanyol creu que alguns encara ens xuplem els dits, com twitejava el Feliu: ¿ es pot donar educació cívica i constitucional en aules sense calefacció i amb un expresident no-culpable?. I ací volia arribar, a chaquetas Camps i caviar Costa. Libres como el sol cuando amanece. Al país dels cecs el tort és el rei. Puta nit valenciana. 


2 comentaris:

Alba ha dit...

Tens tota la raó Jordi "Al país dels cecs el tort és el rei". Així anem!

Jordi Oltra ha dit...

i el que ens espera!