reNOvació socialista

                                                               Imatge reuters
Un apunt ràpid:

Parlem-ne de política. Sí, ja ho sé, el tema pot ser repetitiu per al lector d'este blog. Els socialistes tenen nou secretari general . No sembla que el canvi tinga  lògica de futur si entenem que canvi comporta creació de valor. Quin valor té escollir  la persona que porta a les espatlles la derrota més estrepitosa del socialisme espanyol?. A estes alçades, no s'estén quins són els beneficis d'aplaçar un canvi radical i una renovació necessària. Rubalcaba, el Moisès socialista, guiarà el socialisme espanyol per la llarga travessia pel desert amb els vells manaments de sempre. Renovació ideològica?.

                                                   Removamos todas las trabas
                                                  que oprimen al proletario,
                                                  cambiemos el mundo de base
                                                  hundiendo al imperio burgués .

Els experiments amb gasosa i de la barata. S'ha demostrat que la democràcia interna,  la participació de les bases i el pluralisme només són ingredients de política -- ficció, de pura i dura demagògia progressista. ¿ Democràcia interna, participació de les bases, pluralisme?, les mateixes cares amb diferents càrrecs. ¡Vamos bien!

Pd: Avui esperant que la quiosquera es cobrés el periòdic ha vingut una lectora de El mundo i amb tota la cara se m'ha colat, sembla ser que el perfil dels lectors d'este diari s'ajusta molt a la línia editorial. Pocavergonya.

2 comentaris:

Clidice ha dit...

Qui militi ja sap com funciona això de la "democràcia" dins els partits. Potser l'han triat perquè es cremi mentre troben una nova cara per les properes eleccions. Ves a saber!

Jordi Oltra ha dit...

o potser es cremen un poquet més!