Fent trampes al joc dels barquets


El conegut corredor de motos Dani Pedrosa, resident a Suïssa en una bonica casa campestre amb bandereta espanyola a la porta, ha estat detingut en la València de Fabra i Rita per un suposat frau de copia i pega, pinganillo en l'orella.  El frau consistia en obtenir copiant  el títol de patró de iot, com aquell que no vol la cosa, ai mira, amb diners torrons com diuen al meu poble, però cuidaet!, en l'època que els compres. 

El pilot com aquell alficòs que pillen copiant s'ha excusat ; "seguint un mal consell", "demane disculpes", li ha faltat el jo no volia. La mare que el va parir es va equivocar d'anunci, més baritas Pescanova i menys Cola Cao, potser el fill hagués arribat a ser un gran brunet sense fer trampes al joc dels barquets.

I de suïssos va la cosa perquè el govern del PP ha aprovat una amnistia fiscal per a tots els mangantes espanyols que tenen diners negres en paradisos fiscals. El blanqueig de diners consistix en pagar un 10 % d'impostos mentre als ciutadans se'ns estrangula amb la soga dels impostos i de les taxes. Typical spanish com la truita de patates amb molt d'oli d'oliva i les processons de Sevilla.

Per cert, Canal 9 informa que a Sevilla la pluja i el mal oratge deixen dos germandats sense eixir este Dilluns Sant. Llàgrimes i molta tristesa entre els devots. Es temien el pitjor i així ha sigut. Després de tot un any d'espera, la pluja forta ha deixat les germandats de Santa Genoveva i del Polígono de San Pablo sense fer l'estació de la penitència.

Penitència fills, penitència.